Despre noi
Radio Pro Manele este un radio care sa lansat oficial in anul 2008,de atunci suntem alaturi de dumneavoastra si incercam sa va oferim o atmosfera cat mai buna in compania artistilor de manele

Suntem un mic grup de prieteni care s-au gandit sa va scape de singuratate, plictiseala si izolare.

Ne-am gandit ca intemeierea acestui site si implicit acestui mic post de radio ce se dezvolta din ce in ce mai mult sa alungam din viata voastra plictiseala si monotonia.

Aici asculti cea mai buna muzica, discuti cu oameni care stiu sa traiasca, stiu sa iubeasca, stiu sa se imprieteneasca si mai stiu o multime de alte lucruri pe care abia asteapta sa ti le impartaseasca.

Aici vorbim si traim liber, radem si glumim, ne simtim bine, uitam de grijile cotidiene.

Suntem ca o mica comunitate unde ne descarcam sufletul, ne ascultam unii pe ceilalti, ne ajutam cu o vorba buna si cautam solutii la orice problema.

Suntem inca un radio in constructie si nu vom deveni cel mai tare radio dar ne consideram buni pentru cea ce facem, suntem buni pentru voi cei care ne ascultati si ati ramas fideli acestui post de radio..

Pentru voi am selectat si vom selecta cea mai buna muzica din toate timpurile si genurile muzicale...Muzica pe care voi o iubiti si o doriti......
ASCULTA LIVE PE SITE

Click pe Play/Stop

Facebook
Twitter